NOTÍCIES

Estrena a TV3 de l'espectacle BONA GENT

29/06/2021
TV3

TV3 estrena un BONA GENT molt especial, ja que va ser una de les últimes funcions que es van representar a la mítica sala Pepe Rubianes del Club Capitol.
Un espectacle únic i impossible de repetir on Quim Masferrer fa un homenatge al públic.

 

 

Quim Masferrer té traça trobant bona gent en el seu anar i venir pel territori, escoltant-la i endinsant-se en les seves històries. Ell acostuma a dir "tothom té una entrevista" i ho ha demostrat durant totes les temporades, acompanyades d'èxit d'audiència i de la seva frase final, "Sou molt bona gent" d'"El foraster"

 

.https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/programa/la-bona-gent-27062021/video/6107473/

 

 

Durant anys, dècades, segles, s'ha aplaudit actors, actrius, dramatúrgies, escenografies, directors... però s'ha oblidat una peça clau del teatre: el públic.

Amb "Bona gent", Masferrer torna a compartir històries, però aquest cop les troba en la platea del públic d'un teatre i, a través d'elles, fa el seu homenatge a aquesta peça clau en les arts escèniques.

Un homenatge en un espectacle que és únic i impossible de repetir perquè el públic n'és el protagonista i cada cop és diferent per les seves pròpies vivències i la seva manera de ser particular. Un protagonista, o més dit, molts protagonistesque escriuran l'argument d'aquesta experiència irrepetible que és "Bona gent". Un espectacle ple de veritat, honest i en el qual Quim Masferrer es transforma en espectador dels seus espectadors.

 

 

FONT: https://www.ccma.cat/tv3/quim-masferrer-omple-de-bona-gent-la-nit-de-diumenge/noticia/3106693/