Moltes Gràcies és un espectacle creat durant les setmanes de confinament i en el qual Quim Masferrer s’acostarà a la gent d’una manera que mai abans havia fet. Si fins ara era el públic que anava a veure a l’actor, a partir d’ara serà l’actor qui anirà a veure al públic. Fa totalment seva l’expressió ‘Si no podem anar al teatre, el teatre ve a nosaltres’. Si el públic no pot anar on hi ha l’escenari, que sigui l’escenari el que es mogui i vagi a buscar el públic.

Sinopsis

Un escenari sobre rodes recorrerà els carrers principals del vostre municipi. En Quim Masferrer serà dalt de l’escenari amb l’objectiu que els veïns i veïnes del poble ens expliquin històries i les comparteixin amb la resta d’habitants. En Quim, durant el trajecte, els anirà convidant a pujar a l’escenari. Posarà en valor actes solidaris, històries entranyables, persones que s’han implicat de manera especial en aquests dies i poder donar-los MOLTES GRÀCIES. Aquest escenari mòbil serà una plataforma d’experiències única, una barreja d’humor i emotivitat amb l’objectiu de compartir amb la resta de veïns i veïnes aquests moments que ens ha tocat viure.

L'espectacle que podrà veure tothom

Per aconseguir-ho, Quim Masferrer s’enfilarà a un escenari mòbil de 10m totalment equipat tècnicament que li permetrà arribar al seu públic. Des d’un portal, un balcó, la finestra de casa o simplement a peu de carrer, tothom podrà seguir el pas d’aquest escenari. Sempre s’ha dit que si les històries es comparteixen, es multipliquen i Quim Masferrer vol compartir-les amb la resta de la gent. Per això, un equip de càmeres i un de realització anirà seguint l’escenari i tothom des del seu mòbil, tauleta o smart tv podrà seguir-lo i adonar-se que, de cop, s’ha convertit en un plató de televisió. MOLTES GRÀCIES és un espectacle que es podrà seguir en viu i també on-line.

Ruta MOLTES GRÀCIES


FITXA ARTÍSTICA

Idea i interpretació: Quim Masferrer
Realització i streaming:

Dani Tort

Producció tècnica: Cesc Pastor
Càmera, vídeo i disseny: David Batlle
Regidor: Agustí Rovira
Construcció escenari mòbil: Carrosseries Terradas
Fotografia i making of: CaptusFilms
Retolació escenari mòbil: Grafia serveis gràfics
Premsa: K de Comunicación
Producció executiva i gerència: David Grau
Produït per: Guerrilla Produccions
 
Amb el suport de

Generalitat de catalunya, Institut Català de les Empreses Culturals