'MOLTES GRÀCIES' pot ser també un pregó!

Un pregó diferent de la mà de Quim Masferrer on els protagonistes seran els veïns i veïnes del poble.

 Moltes Gràcies és un espectacle creat durant les setmanes de confinament i en el qual Quim Masferrer s’acostarà a la gent d’una manera que mai abans havia fet. Si fins ara era el públic que anava a veure a l’actor, a partir d’ara serà l’actor qui anirà a veure al públic.


Sinopsis

Un escenari sobre rodes recorrerà els carrers principals del vostre municipi. En Quim Masferrer serà dalt de l’escenari amb l’objectiu  que les entitats, veïns i veïnes del poble ens expliquin històries i les comparteixin amb la resta d’habitants.

En Quim, durant el trajecte, els anirà convidant a pujar a l’escenari perquè ens expliquin les seves històries.  Aquest escenari mòbil serà una plataforma per viure-hi experiències úniques, plenes d’humor, de festa, de tradició, d’entrega de premis, de pregons, de música o d’homenatgesUnes experiències que faran del Moltes Gràcies un espectacle únic, irrepetible, i sobretot, ple de veritat.

L'espectacle que podrà veure tothom

Per aconseguir-ho, Quim Masferrer s’enfilarà a un escenari mòbil de 10m totalment equipat tècnicament que li permetrà arribar al seu públic. Des d’un portal, un balcó, la finestra de casa o simplement a peu de carrer, tothom podrà seguir el pas d’aquest escenari.

Sempre s’ha dit que si les històries es comparteixen, es multipliquen i Quim Masferrer vol compartir-les  amb la resta de la gent. Per això, un equip de càmeres i un de realització anirà seguint l’escenari i tothom des del seu mòbil, tauleta o smart tv podrà seguir-lo i adonar-se que, de cop, s’ha convertit en un plató de televisió. MOLTES GRÀCIES és un espectacle que es podrà seguir en viu i també on-line


FITXA ARTÍSTICA

Idea i interpretació: Quim Masferrer
Realització i streaming:

Dani Tort

Producció tècnica: Cesc Pastor
Càmera, vídeo i disseny: David Batlle
Regidor: Agustí Rovira
Construcció escenari mòbil: Carrosseries Terradas
Fotografia i making of: CaptusFilms
Retolació escenari mòbil: Grafia serveis gràfics
Premsa: K de Comunicación
Producció executiva i gerència: David Grau
Produït per: Guerrilla Produccions
 
Amb el suport de

Generalitat de catalunya, Institut Català de les Empreses Culturals